Σύνολο: 0,00 €
Μενού

Χλωρίωση

xl2

Τα δοσομετρικά συστήματα, είναι συστήματα τα οποία προσθέτουν το ανάλογο χημικό πρόσθετο στο νερό, ώστε να αποκτήσει μία επιθυμητή ιδιότητα. Η πιο συνηθισμένη περίπτωση εφαρμογής αποτελεί η χλωρίωση του νερού, όπου το χλώριο σε υγρή μορφή (υποχλωριώδες νάτριο) προστίθεται στο νερό για απολύμανση.

Οπουδήποτε απαιτείται δοσομέτρηση υγρών, τα δοσομετρικά συστήματά μας, μπορούν να εξασφαλίσουν, χλωρίωση νερού, διαύγαση κ.λ.π.:

- Ακριβής δοσομέτρηση

- Απρόσκοπτη λειτουργία κάτω και από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι δοσομετρικές αντλίες έχουν δυνατότητες για:

- Απλή δοσομέτρηση.

- Δοσομέτρηση μέσω εντολής από εξωτερικό σήμα (απλό η αναλογικό)xl3

- Δοσομέτρηση με έλεγχο του σωστού ρυθμού δοσομέτρησης.

- Δοσομέτρηση με ταυτόχρονο έλεγχο και ρύθμισης pH, χλωρίου, Redox .Tα όργανα μέτρησης και ελέγχου μπορούν να συνεργάζονται με δοσομετρικές αντλίες, με σκοπό τον έλεγχο και ρύθμιση:

- pH

- Ενεργού χλωρίου

- Δυναμικού οξειδοαναγωγής(Redox)

- Αγωγιμότητας 

Η αντλία χλωρίωσης της Hydragcom ''PKX'', με νέα εμφάνιση και εξαιρετικές δυνατότητες, έρχεται να δώσει νέα άνεση σε όλες τις εφαρμογές. Ευκολία χρήσης, υψηλής ποιότητας και εμπιστοσύνης με ιδανικές διαστάσεις και δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο ή σε οριζόντια επιφάνεια. Είναι τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν να ελέγχουν απόλυτα και εύκολα την δοσομέτρηση διαφόρων χημικών υγρών, όπως χλωρίου, σε διάφορους επαγγελματικούς και δημόσιους χώρους, όπως πισίνες, πλυντήρια αυτοκινήτων, πιάτων, εστιατόρια, σημεία επεξεργασίας νερού, ξενοδοχεία, πλυντήρια ρούχων και χαλιών κλπ.

Το επίπεδο ροής ελέγχεται από ποτενσιόμετρο και κανονίζει την συχνότητα των δόσεων (δοσομετρική επιλογή χρήστη) από 0 έως 100%. Η αντλία παραδίδεται με σύστημα ON-OFF προστασίας από τον καιρό.