Σύνολο: 0,00 €
Μενού

Αλκαλικό Νερό

Σύμφωνα με αυτή τη θ ε ω ρ ί α, το αλκαλικό νερό, δηλαδή το νερό που έχει pH μεγαλύτερο από το 7, βοηθά στην καταπολέμηση του καρκίνου, απομακρύνει τις τοξίνες, ενισχύει το ανοσοποιητικό, συντελεί στην καλύτερη υγεία & ευεξία του οργανισμού, βοηθά στην οστεοπόρωση, στη δυσκοιλιότητα, στο διαβήτη, στις ηπατικές & νεφρικές νόσους, στις καρδιακές παθήσεις, στις εποχικές ή τροφικές αλλεργίες και σχεδόν σε όλες τις χρόνιες παθήσεις από τις οποίες υποφέρει ο σύγχρονος άνθρωπος.

Το αλκαλικό νερό, εξαιρετικά πλούσιο σε μέταλλα, είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Βοηθά στην απομάκρυνση των τοξικών οξέων του σώματος, εξουδετερώνει τη νόσο που προκαλεί ελεύθερες ρίζες στο σώμα και για το λόγο αυτό, η καθημερινή κατανάλωση αλκαλικού νερού μπορεί να επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, να προστατεύσει από πιθανά προβλήματα υγείας και να προωθήσει μια φυσική, νεανική εμφάνιση.

Δημιουργώντας ένα φυσικό, αλκαλικό περιβάλλον, το αλκαλικό νερό καθιστά δύσκολο για τους ιούς, τις ασθένειες και τα βακτήρια να αναπτυχθούν.

Τα ορυκτά μέταλλα, που δίνουν στο νερό αλκαλικό επίπεδο ρΗ, είναι ιονισμένα στοιχεία και φέρουν ηλεκτρικό φορτίο. Αυτό το αρνητικό ηλεκτρικό φορτίο είναι γνωστό ως ORP ή «Δυναμικό Μείωσης Οξείδωσης».Μέσα στο σώμα, η οξείδωση είναι μια εσωτερική διαδικασία η οποία καταστρέφει τα κύτταρα. Επειδή το αλκαλικό νερό περιέχει αντιοξειδωτικά με ORP (Oxidation Reduction Potential) όταν το καταναλώνετε, αυτά τα αντιοξειδωτικά στοιχεία αναζητούν και εξουδετερώνουν τα οξειδωτικά στοιχεία μέσα στο σώμα.
Η γήρανση και οι ασθένειες προκαλούνται όταν τα κύτταρα καταστρέφονται από οξειδωμένα στοιχεία και δεν μπορούν να αναγεννηθούν ή να θεραπευθούν. Αυτό το αλκαλικό νερό περιέχει αντιοξειδωτικά και, λόγω της διεργασίας ιονισμού, απορροφάται πιο εύκολα από το σώμα σε σχέση με τις τροφές ή τα συμπληρώματα διατροφής. Η χημική δομή του ιονισμένου αλκαλικού νερού επιτρέπει την ευκολότερη απορρόφηση αντιοξειδωτικών στο σώμα.
Αυξήστε το καθημερινό επίπεδο ενέργειας. Η χρήση π ο ι ο τ ι κ ο ύ αλκαλικού νερού βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών και μετατρέπει τις ανεπιθύμητες ελεύθερες ρίζες σε οξυγόνο. Επιπλέον, αυτό βοηθά στη μεταφορά όλων των απαραίτητων βιταμινών, ανόργανων συστατικών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών στα ζωτικά όργανα για να τους βοηθήσουν να λειτουργήσουν σωστά. Όλοι αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν στην αύξηση του συνολικού σας ενεργειακού επιπέδου. Όταν χρησιμοποιείται σε καθημερινή βάση, το αλκαλικό νερό βελτιώνει τη συνολική υγεία του σώματος, καταπολεμά τις ασθένειες και παρέχει μια συνεχή πηγή ενέργειας, ευεξίας & ομορφιάς στο σώμα σας.

Στη Hydragcom διαθέτουμε ποιοτικά συστήματα παραγωγής αλκαλικού νερού για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Τα οικιακά συστήματα αλκαλικού νερού, εύχρηστα στη λειτουργία, τοποθετούνται είτε πάνω στο νεροχύτη της κουζίνας, είτε από κάτω, παρέχοντας μεγάλες ποσότητες καθαρού, αλκαλικού νερού για πόσιμο και μαγείρεμα. Το αλκαλικό νερό της Hydragcom φιλτράρεται από πιστοποιημένα υλικά (FDA, NSF, κτλ) από αξιόπιστους κατασκευαστές (Αμερική, Κορέα, κτλ).