Σύνολο: 0,00 €
Μενού

Αλκαλικό Σύστημα Κάτω Πάγκου HA-UC

Σύστημα αλκαλοποίησης του νερού για εγκατάσταση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας (κωδ. HA-UC). Τοποθετείται κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας και διαθέτει δικιά του, ανεξάρτητη, πολυτελή βρύση (μπορεί να συνδεθεί και με τρίοδη βρύση) για την παραγωγή, εξαιρετικής ποιότητας, φιλτραρισμένου, αλκαλικού νερού.

-+

Σύστημα αλκαλοποίησης του νερού για εγκατάσταση κάτω από τον πάγκο της κουζίνας (κωδ. HA-UC).

Τοποθετείται κάτω από το νεροχύτη της κουζίνας και διαθέτει δικιά του, ανεξάρτητη, πολυτελή βρύση (μπορεί να συνδεθεί και με τρίοδη βρύση) για την παραγωγή, εξαιρετικής ποιότητας, φιλτραρισμένου, αλκαλικού νερού.

Δεν χρειάζεται παροχή ρεύματος !

Παρέχει εξαιρετικής ποιότητας καθαρό, φυσικό, αλκαλικό νερό για το σπίτι, το γραφείο, την εξοχική κατοικία, κτλ.

Αποτελείται από φίλτρα πιστοποιημένα από: WQA, STC, SGS, FDA & NSF !

 

Πλεονεκτήματα του αλκαλικού ιονιστή νερού HA-UC:

Καθαρίζει το νερό από δυσάρεστες γεύσεις & οσμές, χώμα, λάσπες, σκουριά, Χλώριο, Βαρέα Μέταλλα, τοξικά, φυτοφάρμακα, ίνες αμιάντου, βακτήρια & παθογόνους μικροοργανισμούς, κτλ.

Παρέχει εξαιρετικής ποιότητας, αναζωογονητικό, εύγευστο νερό, για πόσιμο & μαγείρεμα.

ORP (Δυναμικό Μείωσης Οξείδωσης): -250- 350 mv. Εξαιρετικές αντιοξειδωτικές-αντιγηραντικές ιδιότητες. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες εξασφαλίζοντας υγεία & μακροζωία.

PH 8.5-9.5. Επαναφέρει την οξεο-αλκαλική ισορροπία του σώματος. Συντελεί στην απώλεια βάρους, τονώνει τον οργανισμό, βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, συντελεί στην ευεξία, κτλ.

Παρέχει πληθώρα αρνητικών ιόντων και βιογενετικές υπέρυθρες ακτίνες, τα οποία τονώνουν τον οργανισμό, προσδίδοντάς του ενεργητικότητα & δύναμη.

Αποτελείται από 9 στάδια φίλτρανσης:

1ο Στάδιο: Προ-φίλτρο στερεών 5 μικρών (κατακρατεί χώμα, λάσπη, σκουριά, κτλ)

2ο Στάδιο: Φίλτρο UF (ή κεραμικό) 0.2 μικρών (αφαιρεί αποτελεσματικά παθογόνους μικροοργανισμούς, αμίαντο, κτλ).

3ο Στάδιο: Ρητίνη ανταλλαγής Ιόντων [Ρυθμίζει την περιεκτικότητα του νερού σε ασβέστιο & μαγνήσιο, ενώ ταυτόχρονα το μαλακώνει δίνοντάς του πιο ευχάριστη γεύση και εμποδίζει τις επικαθήσεις αλάτων αποφεύγοντας τον κίνδυνο λιθίασης (πχ νεφρά)].

4ο Στάδιο: KDF55 (κατακρατεί Βαρέα Μέταλλα, Χλώριο, κτλ).

5ο Στάδιο: Ενεργός (΄΄φαρμακευτικός΄΄) άνθρακας (αφαιρεί δυσάρεστες γεύσεις & οσμές, Χλώριο, κτλ).

6ο Στάδιο: Ανόργανα άλατα (προσδίδουν ευεργετικές ιδιότητες, ενισχύοντας το μεταβολισμό & τονώνουν τον οργανισμό).

7ο Στάδιο: F.I.R infrared (Ενεργοποιούν τα μόρια του νερού, βελτιώνουν την οξυγόνωση, ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, κτλ).

8ο Στάδιο: Κοκκώδης ενεργός άνθρακας & KDF85 (αφαιρούν Χλώριο, δυσάρεστες γεύσεις & οσμές, αποτρέπουν τη δημιουργία μικροοργανισμών, κτλ).

9ο Στάδιο: Μαγνητικά πετρώματα (Τα μόρια του νερού διερχόμενα από ισχυρό μαγνητικό πεδίο αποκτούν σταθερότητα, σωστή διάταξη και με λειτουργία μνήμης).

Συνιστάται η αλλαγή των φίλτρων (ανταλλακτικών) κάθε 12 μήνες (περίπου).