Σύνολο: 0,00 €
Μενού

ominipure_inline

Πέρασαν 40 χρόνια από τότε που κατασκευάστηκε το πρώτο φίλτρο in line (CL Series Omnipure) στην Αμερική. Από τότε έχουν κατασκευαστεί εκατοντάδες μοντέλα για πολλές εφαρμογές και με ποικίλες προδιαγραφές. Επειδή ακριβώς είναι εύκολα στη χρήση (δεν απαιτούν εργαλεία κατά την εγκατάσταση και το σέρβις) έχουν κερδίσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς, με εφαρμογές σε παγομηχανές, ψυγεία, καφεμηχανές, φιλτροψύκτες, συστήματα αντίστροφης όσμωσης κτλ.

Κατηγορίες :

inline_1IN LINE για κατακράτηση στερεών (sediment removal). Χρησιμοποιούνται για την εξάλειψη των ιζημάτων (χώμα, λάσπες, σκουριά κτλ), πριν φτάσουν σε ''ευαίσθητο'' εξοπλισμό (όπως άλλα φίλτρα, αντλίες κτλ). Το εσωτερικό τους είναι, κυρίως, πολυπροπυλένιο.

inline_2

IN LINE για κατακράτηση δυσάρεστων οσμών & γεύσεων (taste & odor reduction). Χρησιμοποιούνται για την εξάλειψη του χλωρίου, χημικών,φυτοφαρμάκων κτλ. Το υλικό φίλτρανσης είναι ο ενεργός άνθρακας. Σε συνδυασμό και με άλλα επιπρόσθετα υλικά φίλτρανσης (ειδικές ρητίνες, kdf κτλ), μπορούν να κατακρατήσουν βαρέα μέταλλα, νιτρικά, αρσενικό κτλ. Τα φίλτρα ''in line'' του ενεργού άνθρακα είναι μία πολύ καλή εφαρμογή στα ψυγεία για εξωτερικό φίλτρο, γιατί και μεγάλη ποικιλία υπάρχει και πιστοποιήσεις και μεγάλη χωρητικότητα φίλτρανσης και χαμηλό κόστος σε σχέση με αυτά που πουλούν οι εταιρείες ψυγείων. IN LINE ιοντοεναλλακτικής ρητίνης (D.I). Χρησιμοποιούνται για να κατεβάσουν την αγωγιμότητα (συνήθως μετά από συστήματα αντίστροφης όσμωσης), όπου αυτό απαιτείται (πχ μικροβιολογικά & ιατρικά εργαστήρια, ενυδρεία, οδοντιατρεία κτλ).

inline_4IN LINE εμπλουτισμού (mineral filters). Χρησιμοποιούνται μετά από συσκευές απόσταξης (και σπανιότερα από συστήματα αντίστροφης όσμωσης) για να συμπληρώσουν τα μεταλλικά στοιχεία (ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο κτλ).

inline_3IN LINE αλκαλικότητας (alkaline filters). Χρησιμοποιούνται για να ανεβάσουν την αλκαλικότητα του  PH του νερού.

IN LINE υπερδιήθισης (ultrafiltration). Χρησιμοποιούνται για την παραγωγή πολύ καθαρού νερού. Με πόρους φίλτρανσης 0,01 micron απομακρύνουν αποτελεσματικά βακτήρια, ιούς, παράσιτα κτλ.

IN LINE υπερύθρων (infra-red filter). Χρησιμοποιούνται για την βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, καλύτερο μεταβολισμό, ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ευεξία κτλ

Η Hydragcom διαθέτει μεγάλη ποικιλία φίλτρων ''in line'' για οικιακή & επαγγελματική χρήση από αξιόπιστους κατασκευαστικούς οίκους  (κυρίως της Αμερικής) με πιστοποιήσεις (NSF, FDA) και  με αυξημένη  χωρητικότητα διήθησης.

inline_9 inline_5inline_8Pentek_GS10