Σύνολο: 0,00 €
Μενού

Στα μέσα της δεκαετίας του 1930 το πρώτο φίλτρο με τυλιγμένο σχοινί έκανε την εμφάνισή του στην αγορά της Αμερικής. Αποτελούνταν από σφιχτά τυλιγμένο νήμα από μαλλί και βαμβάκι πετυχαίνοντας μεγάλο βάθος φίλτρανσης. Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές του 1970, το πολυπροπυλένιο και άλλα συνθετικά υλικά αντικατέστησαν το υφαντικό νήμα, προσφέροντας αντίσταση στην ανάπτυξη μικροοργανισμών, μεγαλύτερη αντοχή και χαμηλότερο κόστος.

Τα φίλτρα με τυλιγμένο σχοινί (stringwound), έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών τόσο για οικιακή χρήση (πχ προφίλτρα κεντρικής παροχής), όσο και για βιομηχανική (βιομηχανίες τροφίμων & ποτών, φαρμακευτική, χημική βιομηχανία κτλ).

Η Hydragcom, διαθέτει μία πολύ μεγάλη ποικιλία φίλτρων τυλιγμένου σχοινιού, για οικιακή και βιομηχανική χρήση. Συνδιάζουν τη μείωση των ιζημάτων, όπως χώμα, άμμος, λάσπη, πέτρα, σκουριά, με χαμηλό κόστος. Τα φίλτρα μας είναι δομημένα με χαλαρά εξωτερικά στρώματα και σφιχτές εσωτερικές στρώσεις που μπορούν να προσφέρουν πραγματική διήθηση σε βάθος για υψηλή ικανότητα συγκράτησης βρωμιάς και εξαιρετικά υψηλή δομική αντοχή. Ως εκ τούτου, μπορούν να αντέξουν σε αντίξοες συνθήκες λειτουργίας.