Σύνολο: 0,00 €
Μενού

Άρθρα για το νερό

  • Εκτός από τις βασικές ανάγκες του ανθρωπίνου σώματος για ενυδάτωση, υπάρχουν ορισμένες αλλαγές στο σώμα που απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή. Από τις σημαντικότερες αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα, είναι η διάρκεια της εγκυμοσύνης. Το νερό μπορεί να είναι η απάντηση στην ανακούφιση πολλών παρενεργειών κατά την ευαίσθητη αυτή περίοδο στην ζωή μιας γυναίκας.

  • Σε αντίθεση με ό,τι οι άνθρωποι νομίζουν, σχετικά με το μέγεθος, αν και τα παιδιά είναι μικρότερα από τους ενηλίκους, πρέπει να καταναλώνουν περισσότερο νερό.

  • Για χρόνια, τα νιτρικά-αζωτούχα λιπάσματα έχουν αποβεί αποτελεσματικά για την ανάπτυξη της γεωργίας τρέφοντας το έδαφος με θρεπτικά συστατικά. Η αλόγιστη χρήση των λιπασμάτων, ωστόσο, οδήγησε στη συσσώρευση και στην εισβολή τους στον υδροφόρο ορίζοντα. Νιτρικά άλατα του εδάφους σχηματίζονται και από το νιτρικό οξύ που υπάρχει διαλυμένο μέσα στο νερό της βροχής.

  • Αυτό που έσωσε τις παλαιότερες γενιές από επικίνδυνες υδατογενείς μολυσματικές ασθένειες (όπως τύφο, χολέρα κτλ), το χλώριο, αποδεικνύεται σήμερα ότι ευθύνεται για πολύ σοβαρότερες παθήσεις, όπως καρκίνο, πρόωρες αποβολές, ανικανότητα, στειρότητα, βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα και ένα σωρό άλλες εκφυλιστικές ασθένειες.

  • «GREENPEACE Χλώριο» - Θάνατος σε μικρές δόσεις

    Τουλάχιστον 177 οργανοχλωριωμένες ενώσεις έχουν ανιχνευθεί στο αίμα, στο σπέρμα, το μητρικό γάλα και τον εισπνεόμενο αέρα.

  • Το χλώριο (όπως και τα αντιβιοτικά) σκοτώνει τα φιλικά βακτηριδία που βρίσκονται στο παχύ έντερο, τα αποκαλούμενα προβιοτικά ή δεύτερο ανοσοποιητικό σύστημά μας, με αποτέλεσμα το στάδιο της πέψης των τροφών (αίσθηση ''φουσκώματος'' στο στομάχι) και η σύνθεση των βιταμινών να μην επιτελούνται σωστά.